Ut Haags Notûh Festival
Podium 2, Streetparade
11.30 – 12.05
AGARN

Nét even anders muziek maken dan wat je gewend bent, dat is AGARN ten volle uit. Twaalf muzikanten uit Den Haag en omgeving die alles spelen wat los en vast zit, of het nu jazz, pop, soul of funk is. De arrangementen maken ze grotendeels zelf, omdat AGARN nu eenmaal niet standaard is. Wat standaard zijn is eigenlijk een beetje saai.
www.facebook.com/Agarntheband

Nutshuis
16.30 - 16.55
Amati

Mandolineorkest Amati beschouwt de mandoline als waardevol cultuurgoed en doet er van alles aan om deze akoestische muziekvorm te laten voortbestaan. Deze hechte groep muzikanten verricht met veel plezier het nodige studeerwerk om een representatief programma ten gehore te kunnen brengen. Amati neemt graag zowel beginnende als gevorderde mandoline- en gitaarspelers op in haar orkest.
www.mandolineorkestamati.nl

Grote Kerk
16.10 - 16.35
Bataafs Symfonie Orkest

Het Bataafs Symfonie Orkest is een gezellig amateurorkest met gevarieerde programma's: opera-highlights, samenwerking met een professioneel Spaans orkest, een geweldige uitvoering in het sfeervolle Steinfurt in Duitsland en optredens met dansgroepen. Onze enthousiaste dirigent Arne Visser weet ons altijd tot ongekende uitvoeringen te inspireren. We hebben nog plaats voor strijkers en koperblazers!
www.bataafs.nl

Streetparade
15.40 - 16.05
Duindorp

In 1949 werd in Scheveningen de Marsband Duindorp opgericht. De vereniging groeide uit tot de huidige Show- en Drumfanfare Duindorp Scheveningen. Er wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijden: iedereen speelt gewoon mee. De leden van Duindorp hebben grote invloed op de muziekkeuze zodat de band een gevarieerd programma heeft.
www.drumfanfareduindorp.nl

Podium 3
14.10 - 14.35
Everlite for Hawaiians

De Hawaiian muziek kende in het verleden grote namen in Nederland. Everlite for Hawaiians wil deze muziekstijl levend houden en onder de aandacht brengen van een groot publiek. Vooral jongeren wil Everlite motiveren om de Hawaiian Lap Steel gitaar te bespelen. En wat is deze muziek zonder de Hawaiian Hula dans?

Podium 4, Streetparade
12.55 - 13.20 (Foutje Bedankt), 15.05 - 15.30 (showkorps FB)
FB Korpsen

Het Showkorps Federatieband is een corpsstyle marchingband, met een herkenbaar repertoire. Muziek die vaak, maar niet altijd, een latin-achtige sfeer heeft. Kortom een jonge, frisse en dynamische club: ‘er komt echt wat aan’!
Foutje Bedankt (tot en met vorig jaar bekend onder de naam streetband FB3) laat ook dit jaar weer van zich horen: van meezingers tot actuele muziek met hier en daar een ‘gouwe ouwe’.
www.fbkorpsen.nl

Van Assendelftkapel
13.45 - 14.10
Felixbrodt - Bahl Duo

Maya Felixbrodt is Israëlische, violiste, componiste en ‘performance artist’. Sahil Bahl is gitarist en singer-songwriter, uit Los Angeles. Sinds 2012 vormen ze een duo. Met een repertoire van klassiek tot jazz en pop, verzorgen ze even makkelijk uitvoeringen op concertpodia als bij diner party’s. U zou ze zelfs op uw eigen straathoek kunnen tegenkomen.
www.felixbrodtbahlduo.com

Podium 3
13.20 - 13.45
FF AnderZ

Plezier is het sleutelwoord bij Streetband FF AnderZ. Plezier in het maken van muziek op een leuke manier, maar vooral ook dat plezier overbrengen op het publiek. Streetband FF AnderZ brengt een leuk stukje muziek waar het plezier van af druipt. Zeker weten dat het publiek gaat genieten. Ook deel uitmaken van al dat plezier? Spreek na afloop één van de leden aan.
www.ffanderz.nl

Podium 2
12.05 - 12.30
Grandioso Con Anima

Al bijna 75 jaar een accordeonorkest met een Italiaanse naam en een Italiaanse inslag met alleen Italiaanse accordeons. Haalde successen in Castelfidardo (Italië), in 2009 met de musical Mama Mia en 2013 met een concert met dansers. Dit jaar werken we onder andere samen met musicalzangers. Grandioso-Con-Anima probeert altijd vernieuwend bezig te zijn.
www.grandiosoconanima.nl

Grote Kerk
13.50 - 14.15
’s-GravenDaags Symfonie Orkest

Het ‘s-GravenDaags Symfonie Orkest heeft onlangs haar 25 jarig bestaan gevierd. De 35 leden hebben ruime muzikale ervaring, repeteren overdag, geven maandelijks een concert overdag en jaarlijks een openbaar concert. Veel nieuwe leden namen na pensionering hun instrument weer ter hand. Mensen met een ‘late roeping’, maar met speelervaring zijn welkom, evenals strijkers en koperblazers. Op het repertoire staat symfonische muziek van beroemde en van minder beroemde componisten, maar ook actuele filmmuziek.
www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

Streetparade
14.30 - 14.55
Haaglanden

Show- en Marchingband Haaglanden uit Pijnacker staat bol van energie en optredens. De band is van Koningsdag tot en met de kersttijd in actie met showoptredens, marsen en is, als de grootste Dickens band van Nederland, op vele plaatsen te vinden en te horen. Een ruime keuze uit muzikale stijlen en soorten muziek maken de optredens zeer verrassend en gevarieerd. Zo wel Jong Haaglanden als de gevorderde band ontvangt graag nieuwe leden.
www.drumfanfarehaaglanden.nl

Van Assendelftkapel
12.15 – 12.40
Haags Cither Ensemble Lorang

Het Haags Cither Ensemble Lorang is ontstaan uit het Haagse familieorkest van grootvader Joseph Lorang. Het ensemble speelt graag in passende setting voor liefhebbers van citermuziek en is een trouwe deelnemer aan Ut Haags Notûh Festival.

Podium 1
12.30 - 12.55
Haags Dagorkest

Dit harmonieorkest repeteert op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in het Marcantogebouw (Groene Zoom 11 in Den Haag) en heeft een afwisselend repertoire van muziek uit alle windstreken. Het orkest verwelkomt graag nieuwe riet- en koperblazers, percussiespelers en/of slagwerkers en trompettisten. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken met ons orkest.
www.haagsdagorkest.nl


Van Assendelftkapel
14.30 - 14.55
Haags Klezmer Trio

HK3O oftewel het Haags Klezmer Trio speelt Oost-Europese joodse volksmuziek. Melancholisch, vrolijk en rusteloos. De samenstelling van HK3O wisselt. De bezetting is nog niet bekend, maar bestaat in ieder geval uit Rob (klarinet) en Frank (accordeon) en …
www.hk3o.nl

Nutshuis
13.50 - 14.15
Haganum

De Eerste ’s-Gravenhaagse Accordeonvereniging Haganum bestaat uit twee ensembles. Het Groot Ensemble speelt muziek variërend van klassiek tot pop. Het Klein Ensemble speelt vooral het klassieke repertoire. Tijdens Ut Haags Notûh Festival treden we op met het Kamerensemble onderleiding van Wendy van Vliet en spelen we een licht programma. De vereniging bestaat dit jaar 108 jaar.
www.accordeon-haganum.nl
 

Streetparade
13.20 - 14.45
The Hague Highland Pipe Band

De The Hague Highland Pipe Band speelt doedelzakmuziek in Schotse stijl en treedt op in verschillende samenstellingen. In voltallige bezetting bestaat de band uit doedelzakspelers (pipers) en drummers. Afhankelijk van de gelegenheid treedt de HHPB op in Full Dress, het militaire uniform zoals dat gedragen wordt door de Schotse regiment of in Day Dress.
www.hhpb.nl

Van Assendelftkapel
15.15 - 15.40
Haso Euterpe

Het Haags Symfonie Orkest Euterpe bestaat dit jaar 125 jaar en heeft een rijk verleden. Het orkest is opgericht als Orkestvereniging Euterpe, een leerorkest voor jeugdige musici. Het orkest telt rond de veertig enthousiaste leden en verenigt uiteenlopende leeftijden en orkestervaring. Het orkest heeft nog ruimte voor strijkers, vooral violen.
www.haso-euterpe

Podium 4
14.25 - 14.50
Heckeländer Musikanten

Voortgekomen uit de bedrijfsharmonie van Vredestein hebben de Heckeländer Musikanten zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een prijswinnend orkest in een specifieke muziekstijl. Zoals ze zelf zeggen: “Er zit echt muziek in deze kapel”.
www.dieheckelandermusikanten.nl

Podium 2
12.55 - 13.20
Hofstädter Musikanten

Die Hofstädter Musikanten behoort tot de categorie Egerländer kapellen. De kapel speelt een gevarieerd programma van volksmuziek uit Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. U kunt de kapel horen bij après-ski-feestjes, braderieën, concerten, diners, festivals, Frühschoppen, personeelsavondjes, kortom: overal waar een warm en goed stuk volksmuziek kan bijdragen aan de sfeer en de gezelligheid.
www.diehofstadtermusikanten.nl

Podium 4
16.15 - 1640
Kap Nâh

Dweilorkest Kap Nâh is een veelzijdig orkest met uiteenlopend repertoire – meestal gearrangeerd door de leden zelf. Jaren 60- en 80-muziek, meezingers en popmuziek maken ieder evenement een feest. Kap Nâh speelt op festivals door het hele land en natuurlijk altijd met Carnaval. Trompettisten die dit orkest wel zien zitten zijn van harte welkom.
www.kap-nah.nl

Podium 3
15.00 - 15.25
Kizomba

Kizomba Groep van stichting Pitanga brengt traditionele dans en muziek uit Angola, Congo, en west Afrika. Naast optredens verzorgt de groep ook workshops, schoolvoorstellingen en dansreizen naar Zuid Senegal. Kizomba is een graag geziene gast op per­soneelsfeesten, schoolfeesten, bruiloften en andere evenementen.

Grote Kerk
14.35 - 15.00
Het Klein maar Dapper Orkest

Het KmD Orkest is één van de oudste muziekverenigingen in het Haagse. Het orkest viert in 2016 haar 100-jarig jubileum en is daarmee een oude dame, maar toegankelijk en springlevend. KmD trakteert met verrassende concerten en een gevarieerd repertoire. De leden hebben één ding gemeen: plezier in het samen muziek maken gecombineerd met gezelligheid.
www.muziekvereniging-kmd.nl

Nutshuis
12.10 - 12.45
Koninklijk Conservatorium

PI en BASIS zijn tweejarige lesprogramma’s van het Koninklijk Conservatorium waarin muzikale kinderen een muziekinstrument leren bespelen op hun oren en met elkaar. De kinderen van PI beginnen op vijfjarige leeftijd met zingen en bewegen en leren in groepjes, in aanwezigheid van een ouder, een instrument naar keuze bespelen. Kinderen vanaf zeven jaar leren bij BASIS een instrument van het blaaskwintet naar keuze bespelen. Zowel PI als BASIS bieden twee jaar muzikaal plezier in totaal zestig lessen aan!
www.koncon.nl

Podium 1
15.50 - 16.15
Koninklijke Haagse Harmonie

Dit orkest speelt met enthousiasme een gevarieerd repertoire van klassiek tot musical en van traditionele blaasmuziek tot popmusic-arrangementen. Het orkest geeft jaarlijks een concert in de Bergkerk en treedt enkele keren per jaar op met een populair programma in zorgcentra en winkelcentra.
www.koninklijkehaagseharmonie.nl

Van Assendelftkapel
16.45 - 17.10
KreK

KreK speelt en zingt muziek uit Ierland en Schotland, maar ook uit Wales, Bretagne, Galicië en andere Keltische streken. Altijd op onze eigen wijze. Drie man en wel tien verschillende instrumenten. Zoals drie soorten doedelzak (Small, Reel en Uilleann pipes). Een pibgorn uit Wales, een Ierse bohdran, accordeon, fluiten, snaarinstrumenten. KreK heeft in april een nieuwe CD gereleased: Pure. 13 mooie instrumentale en vocale nummers. Te koop voor vóór, tijdens en na ons optreden. En via cd@krekmusic.nl.
www.krekmusic.nl

Podium 1
13.20 - 13.45
Kunst naar Kracht

Muziekvereniging KNK is sinds 1919 een Loosduins orkest met enthousiaste leden, die met veel plezier samen muziek maken. KNK repeteert iedere vrijdagavond in het muziekcentrum in de Engeringstraat. Heeft u zin om mee te spelen kom dan gerust eens langs. U bent van harte welkom. Kijk ook eens op onze website.
http://knkonline.nl

Podium 4
12.05 - 12.30
Kunst voor het Volk

 

Wat gebeurt er met je hartslag als je muziek maakt? Hoe klinken bekende klassiekers op z’n Arabisch? En welke muziek past bij stroopwafels? Kunst voor het Volks nieuwe theaterprogramma verbindt muziek aan wetenschap, mythes en grappige proefjes. We nemen je alvast mee in onze experimentele fase en openen ons muzieklaboratorium op 5 en 6 november in Theater De Vaillant.
www.kunstvoorhetvolk.nl

Streetparade, Podium 4
12.45 - 13.10 (Metro Showkorps), 13.45 - 14.10 (Metro Concertband)
Metro

METRO (Met Eensgezindheid Tot Representatieve Ontspanning) werd op 1 februari 1954 opgericht in Scheveningen als Tamboer-, Trompetter- en Pijperkorps. Tegenwoordig heeft het orkest een uitgebreidere bezetting. METRO laat van zich horen bij taptoes, bloemencorso’s, concertuitvoeringen en vele andere evenementen. De vereniging treedt tijdens het festival op met de Concertband en het Showkorps.
www.metroscheveningen.nl

Grote Kerk
16.55 – 17.10
De Notûh Connectie

Het eigen projectorkest van Ut Haags Notûh Festival, samengesteld uit leden van deelnemende orkesten, speelt een medley van de composities die de afgelopen jaren speciaal voor het Festival zijn geschreven, van De Noo(d)t is hoog via Huygens tot de DansFabriek. Muziek verbindt door de jaren heen ook orkestleden!

Nutshuis
14.35 - 15.25
Nueva Tradición

Nueva Tradición, Tipiko Den Haag & friends verzorgen de mini-musical Daar trap ik niet in. Chico wordt verliefd op Dalia, een meisje van hogere afkomst. Om haar liefde te winnen zoekt hij zijn toevlucht bij duistere machten... Maar hoe dat uitpakt?! Tipiko Den Haag en Nueva Tradicion nemen u - met gebruik van instrumenten zoals mandoline, cuatro, wiri en tambu percussie - mee langs een heel spectrum aan Curaçaose muzieksoorten, van de statige Antilliaanse wals tot en met de opzwepende Afro-Curaçaose tumba. Voor liefhebbers van muziek en dans en voor iedereen die van een mooi verhaal houdt!
www.facebook.com/tipikodenhaag


Van Assendelftkapel
16.00 - 16.25
Oefening Baart Kunst

De mandoline heeft zich ontwikkeld van het instrument van de troubadours tot één waarop zowel klassieke als moderne werken worden uitgevoerd en dat geschikt is als solo-instrument maar even goed samen, met mandola, gitaar en contrabas, in een orkest past. Kom dat beluisteren bij O.B.K.
www.obk-denhaag.nl

Podium 2
17.05 - 17.30
Popy & Zonzo Basily Gipsy Guitars

Zonzo leerde gitaar spelen van Popy. Nu treden Popy (Basily Gipsy Band) en Zonzo (Basily Boys) vaak samen op in binnen- en buitenland. Hoogtepunten: Popy trad op voor de Rolling Stones en speelde samen met Stéphane Grapelli en Zonzo trad op voor (toen nog) prinses Maxima en was gast bij Gerard Joling in Ziggo Dome.
www.basilyboys.nl

Nutshuis
13.05 - 13.30
Quatre-mainsgroep ’s-Gravenhage

Quatre-mainsgroep 's-Gravenhage (één van de vijftien landelijke groepen) bestaat uit meer dan dertig amateurs die met zijn tweeën piano spelen. Het repertoire is voornamelijk klassiek, maar ook lichtere muziek wordt uitgevoerd. Elke drie maanden geeft de groep een concert in de Riouwstraat 1.
www.quatremainsgroepen.nl

Podium 1
15.00 - 15.25
Randstad Brass Adventure

 

Muziek is onze passie, onze inspiratie en geeft ons energie …
Muziek verbindt ons …
Met onze muziek willen we boeien en verrassen…
Wij zijn Randstad Brass Adventure: 100 jaar… maar nog lang niet oud!
www.randstadbrass.nl

Podium 2
15.15 - 15.40
Residence Big Band

The Residence Big Band paart speelplezier aan compromisloze professionaliteit. De band heeft haar hart verpand aan de ontzettend gave muziek van de Amerikaanse bandleider/pianist Stan Kenton. Om de karakteristieke power van Kenton tot zijn recht te laten komen, heeft de band een extra grote blazers- en percussiesectie. En dat is te merken. De band staat onder leiding van Wouter Klück.
www.residencebigband.nl

Van Assendelftkapel
13.00 - 13.25
Residentie/ZAO

Accordeonvereniging De Residentie is opgericht op 7 januari 1953. De Residentie fuseerde een aantal jaar na de oprichting met het Zuiderpark Accordeon Orkest (ZAO). Het orkest verzorgt optredens in verzorgingstehuizen en neemt met regelmaat deel aan het NOVAM concours.
www.gerrit-websites.nl/residentie-zao

Grote Kerk
13.05 – 13.30
The Residents

Het leerorkest The Residents geeft kinderen die normaal gesproken niet de mogelijkheid hebben om een muziekinstrument te leren bespelen, deze kans wèl. Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van 12 basisscholen in Den Haag volgen wekelijks in groepsverband muzieklessen en vormen samen een heus symfonieorkest!
www.residentieorkest.nl

Podium 3
16.50 - 17.15
Rhythm Construction

Rhythm C is een zevenmans allround muziekformatie, die warme Caribische en Zuid-Amerikaanse klanken ten gehore brengt. Wat kun je van Rhythm C verwachten? Merengue, zouk, pop enzo­voorts. En op verzoek Hindoestaans.

Podium 2
14.35 - 15.00
ROG Big Band

 

Het Reünisten Orkest der Genie, de ROG Bigband, bestaat al 45 jaar! Het orkest werd opgericht door voormalige oud-Genie muzikanten na het besluit tot opheffing van militaire orkesten in Nederland. Het orkest treedt op met bekende Bigband genres bij recepties, feestelijkheden, zorginstellingen, winkelcentra en tijdens activiteiten van de Regiment der Genietroepen.
www.rogbigband.com

Streetparade
13.55 - 14.20
Scouting Drumband Den Haag

Scouting Drumband Den Haag groeit gestaag. Sinds anderhalf jaar is de band zelfs uitgebreid met jeugdleden. Scouting Drumband verzorgt uiteenlopende optredens zowel binnen als buiten scouting, onder andere tijdens Duinenmars, Avondvierdaagse, Koningsdag, Sint Maarten en als Pietenband. Vorige week vierde Scouting Drumband het 100 jarig bestaan tijdens het jaarlijkse scoutingband concours.
www.scoutingdrumband.nl

podium 2
13.45 - 14.10
Swing Time Big Band

De SwingTime Big Band is een swingende bigband en al ruim 35 jaar actief. Een orkest dat zijn muzikale vleugels uitslaat en zich ontwikkeld heeft tot allround bigband. Van bekende swingstukken tot hedendaagse soularrangementen, van swing tot latin, van instrumentaal tot vocaal. Voor jong en oud.
www.swingtimebigband.nl

Grote Kerk
12.20 - 12.45
Symfonic Seniors

Sinds januari 2015 bespelen zo’n 50 senioren in Haagse Hout een muziekinstrument: het instrument van hun jeugd of het instrument van hun dromen. Wekelijks zijn er instrumentale groepslessen op verschillende niveaus. Daarnaast spelen zij samen in een orkest waarin beginners, gevorderden en professionals samenspelen.
www.residentieorkest.nl

Podium 1
14.10 - 14.35
Tavenu

Harmonievereniging Tavenu is een jonge muziekvereniging: in 2016 hopen wij onze 120e verjaardag te vieren. Vroeger kende men Tavenu van de marsen op straat en de intocht van Sinterklaas. Tegenwoordig speelt Tavenu in een muziektent of op een podium. Het repertoire is breed en bestaat onder andere uit musical, jazz, klassieke en populaire muziek.
www.tavenu.nl

Nutshuis
14.35 - 15.25
Tipiko Den Haag

Tipiko Den Haag, Nueva Tradición & friends verzorgen de mini-musical Daar trap ik niet in. Chico wordt verliefd op Dalia, een meisje van hogere afkomst. Om haar liefde te winnen zoekt hij zijn toevlucht bij duistere machten... Maar hoe dat uitpakt?! Tipiko Den Haag en Nueva Tradicion nemen u - met gebruik van instrumenten zoals mandoline, cuatro, wiri en tambu percussie - mee langs een heel spectrum aan Curaçaose muzieksoorten, van de statige Antilliaanse wals tot en met de opzwepende Afro-Curaçaose tumba. Voor liefhebbers van muziek en dans en voor iedereen die van een mooi verhaal houdt!
www.facebook.com/tipikodenhaag

https://www.youtube.com/watch?v=RdzFSFJt_c0

(foto: Fred Kok)


Podium 3
15.50 - 16.15
True Blue

True Blue is een afgeleide van The John Frick Band. John Frick, oorspronkelijk uit Kaapstad afkomstig, woont sinds 1993 in Nederland en is als zanger/gitarist in de blues scene actief. Waar The John Frick Band voornamelijk eigen nummers speelt vertolkt True Blue old school blues: semi-akoestische blues covers van legendes als Howlin' Wolf en Muddy Waters. Het kwartet bestaat verder uit Leo Birza, piano en zang, Nico Hart, basgitaar en Michel de Man, slagwerk.
www.johnfrickband.com

Grote Kerk
15.40 - 16.05
HSSO Valerius

Haags Studenten Symfonie Orkest Valerius is een ambitieus en gezellig orkest voor studenten en jonge werkenden. Het orkest geeft klassieke concerten met bijzondere thema's zoals Napoleon en The American Dream. Vandaag wordt u verrast met twee stukken van Tsjaikovski die de componist zelf zijn beste en slechtste werk vond!
www.studentenorkest.nl

Podium 4, Streetparade
14.35 - 15.00 (Jong Victory), 16.15 - 16.40
Victory en Jong Victory

Show- & Marchingband Victory vierde dit jaar haar 37-jarig bestaan en weet, onder andere door de invoering van het parttime lidmaatschap, te overleven in deze onzekere verenigingstijden. Het afgelopen jaar zijn verschillende leden van Jong Victory doorgestroomd naar de band en zijn andere ‘aan het snuffelen’. Victory is supertrots op Jong Victory!
www.marchingband-victory.nl

Nutshuis
15.45 - 16.10
Viotta Jeugd Sinfonietta

Viotta Jeugd Sinfonietta is het kamerorkest van de vereniging Viotta Jeugdorkest. Bij Viotta kunnen zowel vergevorderde jonge musici als beginnende muzikantjes terecht. Lid zijn van Viotta is leuk, maar de vereniging biedt meer dan een wekelijks uurtje ‘gezelligheid’. De leden worden door professionele dirigenten gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. Alle orkesten repeteren op de zaterdagmiddag in het Haags Montessori Lyceum, Nassau Bredastraat 3, Den Haag.
www.viotta.nl

Podium 2
16.15 – 16.40
Woodstreet Big Band

De Woodstreet Big Band is een jazzorkest uit Den Haag in de traditionele bezetting van saxofonisten, trombonisten, trompettisten en een ritmesectie met drums, basgitaar, gitaar en piano. Zab=ngeres Natascha de Jong verzorgt de vocale partijen. De band staat onder leiding van Stanislav Mitrovic. Het repertoire bestaat onder andere uit jazzklassiekers, Haagse beat in een jazzjasje en swingende popnummers.
http://woodstreet.nl/

Podium 1
16.40 - 17.05
De Zwiebels

Boerenkapel De Zwiebels is een veelzijdig dweilorkest met een zeer uitgebreid en uiteenlopend repertoire. Dit alles wordt gebracht in de eigen specifieke stijl die De Zwiebels tot zo'n uniek orkest maakt. De band bestaat 37 jaar en maakt nationaal en internationaal furore.
www.dezwiebels.nl

Grote Kerk
17.10 - 17.30
Neo-fanfare 9 x 13

Neo-fanfare 9 x 13 sluit de 10e editie van Ut Haags Notûh Festival op gepaste wijze af.
Met Morendo schotelen de 9 professionele musici van neo-fanfare 9x13 het festivalpubliek een ontroerend, vrolijk verhaal voor over liefde, sterven en rouw. IJzersterke hedendaagse muziek, strakke choreografieën en een tragische optocht vormen een uitbundig feest van het leven in een feestelijke fanfareverpakking. Het is de meest swingende rouwstoet ooit.
www.9x13.nl